Salt la continut
Programari
Logo slimline.ro

ADEVARAT sau FALS?

10 intrebari despre epilarea definitiva

Epilarea definitivă este…definitivă

ADEVĂRAT – Epilarea definitivă este definitivă, dacă este făcută cu echipamente performante, de calitate, dacă procedura este realizată de personal calificat, bine pregătit, cu multă experiență.

Epilarea definitivă se face exclusiv cu laserul

FALS – Epilarea defintivă se face cu sursă de lumină care are absorbție în melanină, așadar atât cu laser, cât și cu lumină intensă pulsată. Mecanismul prin care epilarea se produce este de fototermoliză selectivă (“foto” – cu lumină, “termo” – cu căldură, selectivă – doar ținta este eliminată și distrusă, țestutul înconjurător este protejat).

Epilarea definitivă nu doare

ADEVĂRAT – Epilarea definitivă poate să nu doară, poate să fie resimțită ca o ușoară senzație de pișcătură. Cu cât sunt mai multe fire de păr într-o zonă, cu atât mai intensă este senzația.

Epilarea definitivă se întinde pe o perioadă lungă de timp

ADEVĂRAT – Epilarea definitivă se realizează în mai multe ședințe care se suprapun peste ciclurile de creștere ale firelor de păr, la date periodice: o lună, o lună și jumătate, în funcție de zona pe care se face tratamentul de epilare definitivă.

Epilarea definitivă nu este lipsită de riscuri și pericole

ADEVĂRAT – Cea mai mare grijă trebuie să se îndrepte către expunerea la soare și la răcirea pielii în timpul procedurii pentru ca pielea să nu absoarbă mai multă energie decât trebuie și să se ardă.

Nu oricine poate apela la epilarea definitivă

ADEVĂRAT- La epilarea defintivă pot apela toți cei care nu își mai doresc păr pe corp, excepție făcând persoanele albinoase, cei cu păr blond, femeile însărcinate, bolnavii de anumite maladii, cei care sunt sub tratament cu anumite medicamente.

Epilarea definitivă este o procedură scumpă și foarte scumpă

FALS – Epilarea definitivă este o procedură care te ajută să economisești bani. Alternativa este epilarea la salon, cu ceară, pe care o facem toată viața, și care per total costă mult mai mult ( timp+bani). Epilarea definitivă poate fi și foarte ieftină, dar de cele mai multe ori, din cauză că nu este cu adevărat efiecientă din cauza calității slabe a echipamentelor sau lipsa know-how-ului, nu este altceva decât o foarte scumpă epilare cu ceară.

Epilarea definitivă poate duce, în timp, la cancer de piele

FALS – Epilarea definitivă are un istoric de peste 15 ani și nicio legatură cu această boală. Din punct de vedere fizic, lumina cu care se face epilarea nu are niciun impact asupra celulelor pielii.

Epilarea definitivă impune o atenție sporită la restul procedurilor pe care le facem în salon

ADEVĂRAT – Orice procedură impune o atenție mărită

Epilarea definitivă se face la salonul de cosmetică

FALS – Epilarea definitivă de cea mai bună calitate este făcută de cele mai multe ori în clinici specializate sau în clinici medicale, acolo unde înțelegerea proceselor fiziologice și stăpânirea tehnologiilor este la un nivel mult mai ridicat.

Data: 11 septembrie, 2018