Salt la continut
Programari
Logo slimline.ro
Hydrafacial

Tratamentul Hydrafacial

10 motive pentru care vedetele iubesc

Hydrafacial este un echipament (aparat + produse special) de hidrodermoabraziune care combină procedurile de curățare, exfoliere, extracție și hidratare. Nu este deloc ca un tratemnt clasic unde ești dat cu o grămadă de produse, spălat cu mai multe tipuri de țesături, unde extracțiile sunt făcute mecanic prin stoarcere și care durează între o ora și jumătate și două ore.

Din contră, un tratament cu Hydrafacial durează maxim 30 de minute (poate dura și mai puțin), iar fața nu îți este aproape deloc atinsă de cosmeticiană pentru că totul este efectuat mecanic cu un dispozitiv al aparatului.

Acesta este un tratament non-invaziv care înlocuiește tratamentele tradiționale cu o experiență mai bună din mai multe puncte de vedere: este mai rapid, mai eficient, mai puțin dureros, iar rezultatele se văd imediat.

Partea bună este că Hydrafacial se adresează tuturor tipurilor de piele: menține sănătos tenul normal, calmează și tratează tenul acneic, întinerește tenul afectat de vârstă și reduce ridurile fine.  În timpul procedurii se folosesc aplicatori speciali, dedicați fiecărei etape în parte și unici pentru fiecare dintre pacienți, astfel încât aceștia au certitudinea unui tratament sigur și în condiții de maximă igienă.

Cum se desfășoară un tratament de hidrodermoabraziune cu Hydrafacial?

  1. Curățare și exfoliere: Celulele moarte și impuritățile sunt eliminate de la suprafața pielii cu ajutorul unui capăt ales în funcție de gradul de sensibilitate al pielii voastre.
  2. Peeling: se aplică un cocktail de acizi speciali care curață porii fără a irita sau leza tegumentul.
  3. Extracția: Se folosește un aplicator special acționează cu tehnologia vortex și realizează extracții asupra porilor, eliminând impuritățile de la nivelul pielii. Este ca un mic aspirator de puncte negre. Nu vor ieși toate dintr-o singură ședință, dar rezultatele vor fi vizibile instant.
  4. Hidratarea: O combinație de substanțe hidratante este introdusă în piele pentru hrănirea și protejarea tenului.
  5. Protecție: Utilizarea produselor HydraFacial Daily Essentials care ajută la menținerea rezultatelor pe o perioadă îndelungată și protejează pielea

Tehnologiile cu care funcționează Hydrafacial sunt patentate la nivel mondial:

Vortex-Cleaning™ Soluțiile speciale de curățare și eliminare ale impurităților acționează la nivelul pielii cu ajutorul vortexului

Vortex-Extraction™ Extracția punctelor negre și a pustulelor se realizează blând, cu ajutorul unui vacuum special, acționat de puterea vortexului

Vortex-Fusion™- Substanțele hidratante și antioxidanții sunt transmise în piele prin aplicatorul special, îmbunătățind aspectul pielii, indiferent de problemele cu care se confruntă pacientul.

Hydrafacial este un echipament care pe lângă aparatura și tehnologiile inovatoare, are și soluții speciale care tratează diferite probleme ale tenului. Soluțiile utilizate în timpul tratamentului au fost concepute să trateze punctual diferite afecțiuni ale pielii precum acneea, porii dilatați, ridurile fine, arsurile solare sau hiperpigmentațiile.

Activ-4™- Soluție cu acțiune multiplă: curăță intens porii și elimină impuritățile, pregătind tenul pentru extracții

Beta-HD™- Bazată pe acid beta hidroxi, această soluție este utilizată în timpul extracțiilor, contribuie la decongestionarea porilor și disclocarea impurităților.

Antiox-6™- Bogată în antioxidanți, această soluție ajută la combaterea radicalilor liberi și protejează celulele de factorii nocivi ai mediului înconjurător.

GlySal Prep™- Obținută prin combinarea acidului glicolic și salicilic, realizează un peeling superficial care nu agresează tenul, având efect antibacterian

DermaBuilder™- Rolul acestei soluții este de a stimula producția de colagen și de a întări structura celulară, contribuind la reducerea ridurilor fine.

10 motive pentru care vedetele iubesc tratamentul Hydrafacial:
  1. Pentru că fața îti este atinsă foarte puțin de mâinile cosmeticienei și oricum poartă mănuși.
  2. Pentru că durează puțin. Poate fi și un ritual relaxant, dar poate dura și 20 minute. Ai rezultate maxime în cel mai scurt timp, nu asta ne dorim cu toții?
  3. Pentru că punctele negre sunt eliminate cu ajutorul acelui vacuum mic și nu mai trec prin procesul de deschidere a porilor cu vapovor sau mască termică și apoi stoarcerea feței. Nu pot spune că este plăcută parte de îndepărtare a punctelor negre cu Hydrafacial, dar este de vreo 6 ori mai puțin dureroasă decât modalitatea clasică și nici nu lasă urme.
  4. Curățarea nu este una superficială pentru că nu este doar mecanică, ci se folosește un exfoliant chimic destul de concentrat care chiar îndepărtează celulele moarte și desfundă porii.
  5. Porii dilatați își micșorează aspectul și liniile fine se estompează. Nu știu ce efecte are în cazul ridurilor pentru că nu prea am riduri, dar pot vorbi despre liniile fine din jurul gurii, de pe frunte, din jurul ochilor.
  6. Este igienic, iar pentru o persoană paranoică cum sunt eu chiar este important pentru confortul meu psihic.
  7. Reduce petele pigmentare (chiar și cele dobândite în timpul sarcinii).
  8. Tratează acneea.
  9. Tenul rămâne luminos imediat după terminarea tratamentului și te poți machia fără riscuri pentru că porii sunt închiși.
  10. Îți pun cremă cu SPF după terminarea tratamentului, lucru foarte important atunci când folosești exfolianți chimici.

 

Ideea este că tratamentul Hydrafacial îti oferă ce are tenul tau nevoie: rezultate vizibile, ten mai curat, mai hidratat și mai luminos în timp scurt și fără să îti fie fața atinsă prea mult.

Data: 5 iulie, 2018