Salt la continut
Programari
Logo slimline.ro
Radiofrecventa

Radiofrecventa

Intrebari frecvente

Pielea imbatranita, ridata, lipsita de fermitate si stralucire este o consecinta ireversibila a trecerii timpului si este un proces care face parte din evolutia naturala a organismului, precum si o consecinta a unor factori externi. In ajutorul nostru pentru a combate aceste probleme vine radiofrecventa faciala, terapie cu efecte sigure pe termen lung in diminuarea ridurilor si a liniilor de expresie, a cicatricilor rezultate in urma acneei, in reducerea barbiei duble, dar si in estomparea cearcanelor si a pungilor de sub ochi.

Radiofrecventa este un tratament revolutionar in materie de frumusete, fiind prima terapie non-invaziva care confera elasticitate si fermitate pielii si care ajuta la regenerarea depozitelor de colagen si elastina, dar si la producerea de noi fibre.

Ce este radiofrecventa? Radiofrecventa este o metoda non-invaziva si nedureroasa care combate lipsa de elasticitate si de fermitate a pielii, intinerind-o, prin producerea de noi fibre de colagen si elastina. Este un tratament eficient in atenuarea ridurilor pin efectul de lifting si de netezire, fiind o alternativa eficienta la operatiile estetice costisitoare si dureroase de lifting facial.Radiofrecventa poate fi folosita si in tratamentele corporale, cu efecte spectaculoase in conturarea si remodelarea siluetei prin reducerera depozitelor de grasime acumulate de-a lungul timpului, prin tratarea tuturor stadiilor celulitei si estomparea inestetica a vergeturilor albe si in tratarea pielii lasate si lipsite de elasticitate. Cum actioneaza radiofrecventa faciala?

Radiofrecventa are la baza undele electromagnetice, care penetreaza toate cele trei straturi ale pielii, creand in zona tratata un camp electromagnetic in care energia este transformata in caldura.

Aceasta energie duce la scurtarea si intinderea fibrelor de colagen deja existente si stimuleaza secretia fibroblastelor de noi fibre de colagen si elastina, care odata sintetizate, tonifica si strang pielea, obtinandu-se o intinerire vizibila a pielii, cu un aspect sanatos si stralucitor pe termen lung. Actiunea undelor de radio frecventa faciala se resimte si dupa finalizarea tratamentului, efectul de tonifiere si de reducere a ridarii cutanate fiind intr-un proces continuu.

Cui i se recomanda radiofrecventa faciala?

Radiofrecventa este un tratament nedureros, nechirugical, fara anestezie locala, caldura produsa de undele electromagnetice este tolerabila pentru piele, efectele fiind de lunga durata. Este recomandata tuturor persoanelor cu probleme estetice la nivel facial, fiind un tratament excelent pentru riduri, linii de expresie, acnee, pori dilatati, cicatrici sau barbia dubla (gusa).

Beneficiile radiofrecventei faciale

  • efect de lifting facial
  • tratament antirid eficient
  • reducerea porilor dilatati
  • trateaza acneea
  • reducerea barbiei duble (gusa)
  • liniile fine sunt vizibil atenuate
  • reducerea pungilor de sub ochi si a cearcanelor
  • ofera lifting sprancenelor si ploapelor cazute
  • stimuleaza producerea de elastina si de colagen
  • dimunarea vizibila a pliurilor nazo-labiale
  • remodeleaza conturul facial
  • stimuleaza oxigenarea tesuturilor
  • atenueaza cicatricile in urma acneei netratate corespunzator
  • elasticitate, tonus si fermitate de lunga durata
  • tonifica epiderma, conferind un aspect ferm si luminos pielii laxe

De cate sedinte este nevoie pentru a se vedea rezultatele?

Pentru rezultate optime si de durata se recomanda intre 6-8 sedinte,efectuate la un interval de 2 saptamani.

In cat timp devin vizibile rezultatele si de cate sedinte este nevoie?

Dupa fiecare sedinta se poate observa cum textura pielii este imbunatatita, insa deoarece radiofrecventa faciala isi continua actiunea si dupa finalizarea sedintei, rezultatele maxime sunt vizibile dupa 1-2 saptamani de la efectuarea acesteia.

Cum se realizeaza o sedinta de radiofrecventa faciala?

Sedinta de radiofrecventa faciala dureaza 15 min, iar dupa ce tenul a fost in prealabil demachiat, se aplica o crema conductoare cu colagen pe care se realizeaza radiofrecventa propriu-zisa.

Caldura provocata de aparatul de radiofrecventa este perfect tolerabila pentru piele, pacientul nu simte niciun discomfort in timpul sau dupa efectuarea procedurii, in schimb se beneficiaza de un efect de lifting fara nicio durere sau perioada post-operatorie.

Contraindicatii

Radiofrecventa este contraindicata persoanelor cu infectii acute ale pielii, eczeme, prurit, herpes, boli contagioase, sarcina si alaptare, persoane purtatoare de stimulator cardiac, epilepsife, cancer, boli de sange si in zone cu stift dentar.

Data: 10 mai, 2018