Salt la continut
Programari
Logo slimline.ro

Anotimp nou, ritualuri noi!

In timp ce admiram culorile magice ale toamnei, inca ne mai gandim cu melancolie la vara care tocmai a trecut, la plaja si mare, si parca nu suntem pregatiti pentru frig, ploaie si haine groase.

Avem grija in fiecare an sa ne adaptam garderoba pentru noul sezon, sa ne regandim regimul alimentar, dar uitam complet ca, odata cu schimbarea radicala a temperaturii este obligatoriu sa schimbam si ritualul de ingrijire al pielii.

Totusi, pielea este cartea noastra de vizita!

Tranzitia sezoniera de la vara la toamna nu este usoara pentru pielea ta. Aerul rece si uscat deshidrateaza pielea si ii reduce elasticitatea, iar inainte sa iti dai seama ai de-a face cu senzatii de arsura si disconfort sau senzatia binecunscuta de piele care strange.

Toamna, pielea se confrunta, de obicei, cu mai multe probleme simultan: pigmentarea din cauza expunerii la soarele arzator de vara, uscaciune si deshidratare, capilare sparte, roseata din cauza alergiilor sau sensibilitatii sezoniere.

Daca esti  inteleapta si tii cont de niste sfaturi esentiale, alegi produsele de sezon potrivite si incepi toamna cu tenul pregatit printr-o hidrodermoabraziune urmata de o bomba de vitamine si substante nutritive. Vei ramane absolut surprinsa de rezultate .

  • Schimbarea vine din interior si prima regula pe care trebuie sa o tii minte, chiar daca am trecut de sezonul canicular, este hidratarea. Bea suficenta apa, in fiecare zi, pentru a evita deshidratarea si astfel uscaciunea pielii. Un ten hidratat este vizibil mai luminos si mai sanatos.
  • Regimul alimentar trebuie sa fie bogat in vitamine, si toamna, cu recoltele sale bogate din tot ce e mai aromat si gustos, iti va da variante de hrana sanatoasa. Nu uita ca modul in care te hranesti se vede pe fata ta!
  • Exfolierea fetei si a corpului este o regula de baza pentru ingrijirea pielii. Produsele usor exfoliante te ajuta sa inlaturi celulele moarte si pregatesc eficent pielea pentru alte tratamente. Asigura-te ca nu alegi tratamente excesiv de agresive, deoarece acestea ar putea provoca leziuni si eruptii cutanate.

Ideal ar fi sa apelezi la profesionisti, care vor sti exact ce are nevoie pielea ta. Este chiar indicat, odata cu venirea toamnei sa te programezi la un tratament de hidrodermoabraziune cu aparatul HydraFacial. Acest tratament este 100% non-invaziv, fiind delicat chiar si cu cea mai sensibila piele. Vei simti cum curatarea tenului capata o noua dimensiune si aceasta procedura va deveni chiar un ritual sezonier pentru pielea ta, dupa ce vei vedea rezultatele.

  • Următorul pas, cel mai important in urmarea unui ritual de frumusete, este hidratarea corespunzatoare. Aceasta inseamna sa te asiguri ca alegi creme hranitoare pentru pielea ta, suficent de hidratante sa nu lase pielea uscata dar nu atat de grase incat sa incarce porii.

Mastile pot fi, de asemenea, aliati minunati in rutina noastra saptamanala pentru obtinerea unui ten hidratat. Te poti gandi la un moment doar pentru tine, cu o masca pe fata, muzica buna si un pahar cu vin sau ciocolata?

Si in ceea ce priveste hidratarea pielii, ideal ar fi sa ceri sfatul unui specialist in legatura cu produsele care pot fi potrivite pentru pielea ta.

Orice crema folosesti, incearca, mai ales acum, la trecerea in sezonul rece, un tratament Intraceuticals, dupa ce ai facut o hidrodermoabraziune!

            Cum functioneaza?

            Cu ajutorul unui aparat care produce oxigen hiperbaric se introduc in straturile profunde ale   pielii substante vitale necesare pentru intretinerea unui ten luminos, radiant: acid hialuronic, complex activ de vitamine (A, C, E), antioxidanti (aloe vera si ceai verde). Odata introduse in derm, aceste substante actioneaza din interior catre exterior iar rezultatele sunt absolut spectaculoase, pe cuvant!

  • In cele din urma, nu ar trebui sa neglijam protectia solara in anotimpul rece. Chiar daca alegi un produs cu SPF scazut, e mult mai bine decat deloc. Desi nu percepem caldura soarelui ca vara, razele nocive isi pun amprenta pe pielea noastra in orice anotimp.

Nu uita de balsamul de buze. Vantul, ploaia si frigul sunt un dezastru pentru buzele noastre si folosirea unui balsam de buze hidratant, de calitate, este absolut necesar pentru a evita buzele uscate, crapate.

Ai mai sus cele mai pretioase sfaturi pentru ingrijirea tenului in aceasta toamna, un scurt manual de functionare al pielii.

Te asiguram ca daca vei tine cont de sfaturile noastre vei avea o piele stralucitoare, radianta si, cel mai important, sanatoasa!

Nu uita insa ca adevarata fericire vine intotdeauna din interior si se vede prima data pe fetele noastre!

Data: 25 septembrie, 2018