Salt la continut
Programari
Logo slimline.ro
Endermologie

Cum slabim in mod natural 100 ?

Cine a spus ca idealul nu exista, nu a cunoscut tehnologia LPG Cellu M6 Endermolab – Lipomasaj LPG Cellu M6. Daca acum ceva vreme, lupta cu grasimea si cu celulita sau grija unei terapii de netezire ori stimulare a pielii erau batalii grele, ce presupuneau efort intens si sustinut, azi toate acestea sunt istorie!

 

Ce este Endermologia?

Endermologia reprezinta stiinta tesutului conjuctiv avand la activ numeroase cercetari stiintifice inca din anul 1986.Desi initial a fost remarcata prin efectele benefice de tratatare a cicatricelor, in scurt timp s-au remarcat rezultate foarte bune in tratarea celulitei si eliminarea grasimilor.

Cum functioneaza Endermologia?

Principiul de functionare al Endermologiei este cel de macanotransductie-Lipomasaj. Lipomasajul este o tehnica de masaj mecanizat profund aplicata asupra tesutului conjunctiv prin care se stimuleaza betareceptorii din celulele adipoase,avand drept rezultat accelerarea procesului de lipoliza,de ardere a grasimilor.

Ce este Lipomasajul?

Lipomasajul reprezinta tehnica mecanizata de masaj asupra tesutului adipos.Acesta se realizeaza cu ajutorul unei “masinarii“ intitulata LPG CELLU M6 . CELLU M6 dispune de un manipol(un rulou) care are in componenta 2 functii : -presiune negativa exercitata asupra tesutului adipos cu ajutorul careia este ridicat delicat tesutul adipos in camera de lucru; -role mecanizate care au in componenta lor cate un micromotoras independent, fiecare dintre ele avand sens si rotatie diferita,cu ajutorul carora este mecanizat tesutul adipos.

Este dureros Lipomasajul?

Nici gand de asa ceva.Daca este executat de catre un expert in Endermologie, lipomasajul ramane cea mai placuta si relaxanta metoda de masaj.Spre deosebire de masajul manual anticelulitic in care durerile si vanataile sunt prezente,Lipomasajul se bazeaza pe studii stiintifice in care s-a demonstrat clar ca, pentru a elimina celulita receptorii alfa trebuie mecanizati, in timp ce receptorii beta trebuie sa se relaxeze.De aceea lipomasajul nu trebuie sa aiba nici cea mai mica urma de disconfort.Daca pe anumite forum-uri ati impartasit pareri contrare ne permitem sa afirmam ca,acela nu a fost lipomasaj ci poate doar o metoda de a saraci omul de bani.Aparatul dispune de 10 trepte de intensitate adaptate pentru nevoile fiecaruia.Multe persoane cred ca daca intensitatea este maxima vor slabi in timp record.Insa nu este asa.Este ca si cum ai pune o persoana de 50 de kilograme sa ridice o haltera de 100 de kg.Totul se face intr-o stransa legatura cu particularitatile fiecarui individ.

Am o celulita sensibila la atingere n-o sa ma doara Lipomasajul?

Raspunsul este nu.Aparatul dispune de numeroase protocoale cu frecvente si intensitati diferite asa incat piela sa fie lucrata delicat si nu maltratata.

In imagini se observa ca persoanele sunt imbracate intr-un costum pentru ce este? Costumul se poarta datorita mai multor factori.Primul si cel mai esential este ca,sub piele se afla circulatia venoasa superficiala care s-ar deteriora fara costum rezultand vanatai de toata frumusetea.Un alt motiv este cel al igienei:manipolul nu ia niciodata contact cu pielea pacientului,astfel se exclude posibilitatea contactarii unor boli de piele.Si nu in ultimul rand sa nu uitam de intimitatea pe care ne-o confera costumul.

Costumul este individual?este de unica folosinta?

Da costumul este individual si nu este de unica folosinta.Daca este imbracat in mod corect acesta poate rezista 50-60 de sedinte datorita calitatii materialului lycra din care este confectionat.

Cate sedinte de lipomasaj se pot efectua pe saptamana?

Daca se face lipomasaj, atunci se vor face 2-3 sedinte maxim pe saptamana cu pauza de o zi pentru ca organismul sa poata sa elimine toxinele dar si pentru refacerea tesutului.In schimb daca se opteaza pentru un masaj de relaxare acesta poate fi facut fara restrictie de timp.

Este necesara administrarea unor creme anticelulitice?

Nici vorba de asa ceva.Producatorul aparatului LPG l-a creat din dorinta de a restimula organismul sa intretina arderile din corp si sa elimine toxinele,de aceea nu este necesara aplicarea cremelor.

Trebuie sa tin un regim alimentar pe perioda tratamentului?

Noi nu recomandam pacientilor sa treaca la infometare,in schimb o dieta echilibrata este binevenita atat pe perioada tratamentului cat si dupa.

Este nevoie si de sport?

Beneficiile sportului sunt nenumarate, nu are rost sa le enumaram pe toate insa o dieta echilibrata+sport+lipomasaj reprezinta cheia succesului pentru un corp de invidiat.Sportul intareste musculatura, fortifica masa osoasa ajuta la creare unei conditii fizice excelente de aceea nu trebuie exclus din stilul dvs de viata.Lipomasajul se poate efectua si fara sport.

Este adevarat ca exista celulita ireversibila la sport si dieta sau este doar un mit?

Nu nu este un mit ci o realitate,ajunsa intr-un anumit stadiu celulele tesutului adipos devin “imbacsite “ cu apa si toxine marindu-si astfel forma de zeci de ori.Prin supradimensionarea lor se ajunge la o circulatie venoasa si limfatica deficitara fapt ce contribuie la fibrozarea tesutului in timp.In fond aceasta zona ramane una cu probleme ea izolandu-se de mecanismele care intretin arderea grasimilor de aceea sportul sau dieta nu pot contribui la eliminarea celulitei.Aparatul CELLU M6 poate insa diminua cu succes aceasta celulita prin protocoalele cu care este inzestrat ajutand in scurt timp la relansarea circulatiei limfatice si venoase si la eliminarea celulitei si a grasimilor

Cam cata apa trebuie consumata pe perioada tratamentului?

Este recomandat si benefic pentru fiecare individ care nu are afectiuni renale sa consume zilnic intre 8-10 pahare de apa chiar daca urmeaza un tratament Endermologic sau nu. Apa este benefica pentru eliminarea toxinelor din corp de aceea este bine ca macar pe perioada tratamentului sa se consume ratia recomandata de apa pentru ca ficatul sa poata sa elimine cu usurinta toxinele din organism

Am avut o sarcina cand pot incepe sedintele de lipomasaj?

In primul rand felicitari tuturor mamicilor care reusesc sa aduca pe lume cel mai de pret lucru si anume o noua viata.In functie de tipul nasterii lipomsajul se poate incepe astfel: In cazul unei nasteri naturale lipomasajul se poate incepe imediat dupa prima menstra,In cazul unei cezariene trebuie sa asteptati 6 luni dupa care se poate face lipomasaj fara nici o grija.

Este adevarat ca in cadrul unei sedinte de relaxare se poate inlatura senzatia de picioare grele?

Sigur ca da .Prin protocoalele speciale pentru relaxare durerile de spate sau de picioare vor disparea ca prin minune.In ritmul unei muzici ambientale de cea mai buna calitate veti evada cu usurinta din tumultul cotidian.

Este mai eficient masajul de relaxare aplicat cu CELLU M6 decat cel manual?

Spre deosebire de masajul manual care nu poate fi exercitat cu aceeasi intensitate si ritm in toate zonele, Lipomasajul ramane consecvent el reusind sa si mentina tonusul si focalizare identica in toate zonele corpului.O sedinta de masaj de ralaxare cu CELLU M6 este echivalenta cu circa 3 ore de masaj manual.

Dupa terminarea sedintelor de Lipomasaj celulita nu va aparea?

In functie de stilul dvs de viata, alimentatie, sport , factori de stres celulita poate sa reapara sau nu, insa pentru rezultate garantate pe termen lung se recomanda efectuarea a 1-2 sedinte lunare de masaj de intretinere.

Data: 10 aprilie, 2018