Salt la continut
Programari
Logo slimline.ro

De ce sa incepi epilarea definitiva laser toamna?

Orice femeie isi doreste sa se simta frumoasa. Desi vara a trecut si hainele incep usor-usor sa le acopere zone ale corpului care in sezonul cald se rasfata la soare, femeile tot se gandesc cum sa se epileze mai bine. Vremurile moderne in care traim au adus cu sine un interes crescut pentru crearea si mentinerea unui aspect placut, iar femeile au inteles ca epilarea este primul lucru pe care trebuie sa il faca pentru un minim de sex-appeal. Metodele sunt diverse, dar unele sunt mai dureroase decat altele, iar rezultatele nu sunt de durata. De departe cea mai buna metoda de epilare este cea definitiva care o ajuta pe femeie sa scape de grija epilatului aproape zilnic in unele cazuri extreme.

Exista femei care sunt obsedate de eliminarea parului de pe corp, iar aceasta obsesie are si un nume din punct de vedere medical: tricotilomania. De fapt exista si barbati care nu suporta sa vada parul pe corpul unei femei sau nici pe corpul lor. Toamna a venit si temperatura care a scazut, dar si faptul ca hainele purtate acopera acum mai mult corpul le ofera femeilor cea mai buna perioada in care sa inceapa epilarea definitiva.

De ce merita sa incepi epilarea definitiva toamna?

Epilarea definitiva cere ca pielea sa nu fie expusa in mod repetat si la temperaturi mari in sezonul cald. Toamna temperaturile nu mai sunt asa mari, iar faptul ca acoperi zona picioarelor de exemplu, este cel mai bun motiv pentru a incepe tratamentul. Zona epilata nu trebuie sa intre in contact cu praful.

Daca incepi epilarea toamna pana in urmatorul sezon cald tratamentul va fi terminat si vei putea sa stai la soare fara probleme cu cea mai fina piele posibila. Nu va mai trebui sa te temi ca nu te-ai epilat cum trebuie sau ca ti-au aparut pete rosii pe piele. Acesta este inca un avantaj pentru a incepe tratamentul toamna: sansele de a avea hiperpigmentare sunt nule.

Ce reprezinta epilarea definitiva?

Epilarea definitiva este un proces prin care fiecare fir de par este “atacat” prin transmiterea unui impuls furnizat de un aparat cu laser, iar radacina este distrusa definitiv pentru ca firul de par sa nu mai creasca. Foliculii nu mai pot fi recreati, astfel pielea ramane fina si matasoasa, exact cum iti doreai sa fie.

 Ce zone poti epila definitiv?

Poti apela la acest tip de epilare atat pentru zone mari cum ar fi bratele, picioarele, toata fata, axilele, inghinal, dar si zone mici cum ar fi: buza superioara, barbie, perciuni, zona aureolara, linia mediana abdominala, degetele de la maini sau picioare. De asemenea, ar trebui sa stii ca si barbatii pot apela la epilare definitiva atat pentru zonele indicate mai sus, cat si pentru barba sau gat, umeri, ceafa, pectorali, zona lombara sau zona dorsala.

Cand vei vedea rezultatele?

Rezultatele se vad de la prima sedinta. In 10-15 zile de la epilare vei observa cum parul va incepe sa-ti cada si nu va mai creste pentru o perioada de pana la o luna. Destul de interesant si util, nu?

Apeleaza acum la epilare definitiva laser si scapa de parul nedorit de pe orice zona a corpului!

Data: 3 octombrie, 2019