Salt la continut
Programari
Logo slimline.ro
307393783 1763636100665972 1386102398364675844 n

Hydrafacial

Undeva în lume, la fiecare 15 secunde se efectuează un tratament HydraFacial. Nici măcar nu încercați să faceți calculele: Acest lucru înseamnă, în esență, 2 milioane de tratamente efectuate la nivel global.

Pentru puținii oameni rămași încă nefamiliarizați cu HydraFacial, iată care este treaba: este un dispozitiv de hidradermabraziune de grad medical care realizează un regim patentat în trei părți - curățare, exfoliere și apoi infuzie a pielii cu seruri intensive.

Hidradermabraziune? Da. Mai degrabă decât să arunce cu nisip în piele, ca la dermabraziunea tradițională, această abordare mai blândă aspiră porii și, în același timp, introduce substanțe active puternice, care hidratează, luminează, umflă și protejează. Piesa de mână a aparatului deține vârfuri de tratament spiralate patentate, echipate cu "tehnologia vortex" - forța de turbionare care dă și ia. Dincolo de cei trei pași standard, există suplimente specifice, sau boostere, care vizează probleme unice ale pielii, cum ar fi petele maronii sau ridurile supărătoare.

Aici, Potcovel Roxana, managerul Clinicii Slim Line, din Ramnicu Valcea,  ne spune ce anume face ca acest tratament facial să fie un fenomen.

Se adresează aproape tuturor vârstelor și tenurilor
"Este plăcut pentru adolescenții cu acnee; pentru adulții cu coșuri, riduri și hiperpigmentare; și pentru pacienții mai în vârstă cu leziuni solare și chiar pete precanceroase solzoase (ca parte a unor tratamente mai serioase)", spune Roxana, manager Clinica Slim Line. În timp ce câștigă puncte certe pentru incluziune, există unele persoane care ar trebui să se abțină - și anume cele cu erupții cutanate active, arsuri solare sau rozacee, împreună cu pacientele însărcinate, deoarece "unele dintre ingredientele utilizate în timpul HydraFacial, cum ar fi acidul salicilic, nu au fost testate și nu s-a dovedit a fi sigure în timpul sarcinii", explică Roxana, manager Clinica Slim Line.

Experiența și rezultatele sunt uimitoare
Indiferent dacă vă faceți Hydafacial la un cabinet de chirurgie plastică din New York sau la un Clinica Slim Line , vi se garantează "un tratament facial de înaltă tehnologie care oferă rezultate constante, deoarece nu depinde atât de mult de tehnician [ca alte tipuri de tratamente faciale], astfel încât vă puteți baza pe el de fiecare dată", spune Roxana, manager Clinica Slim Line. La fel de previzibil: factorul de siguranță. "Mulți dermatologi sunt reticenți în a oferi tratamente faciale tradiționale în cabinet, deoarece rezultatele pot varia, unii pacienți putând fi destul de inflamați sau chiar cicatrici în urma unor tehnici prea agresive, dar HydraFacial este în mod constant sigur și eficient", spune Roxana.

Extracții fără efecte secundare
De câte ori i-ați spus unui expert facial să sară peste extracții de teama roșeață sau erupții de a doua zi (sau pur și simplu pentru că dor ca naiba și... nu ar trebui să fie relaxant?)? HydraFacial are o politică strictă de interzicere a torturii: "Este una dintre cele mai populare proceduri din cabinetul nostru, nu numai pentru că combină elemente ale tratamentelor de bază, cum ar fi microdermoabraziunea și peelingul chimic, ci și pentru că este o experiență relaxantă și plăcută", spune Roxana. "Nu este niciodată dureros - de fapt, pacienții compară senzația cu un masaj ușor". Prin combinarea presiunii vortex cu o soluție de curățare a înfundării cu acid salicilic, extract de scoarță de salcie și piper tasmanian antiinflamator, "aparatul aspiră mizeria din pori - nu este nevoie de stoarcere sau apăsare - și, la final, puteți vedea efectiv tot ce a fost îndepărtat, ceea ce pare să le placă oamenilor", spune Roxana.
Gratificare instantanee în 30 de minute, fără timp de așteptare
"HydraFacial atinge punctul dulce - este mai mult decât un tratament facial de bază la spa, dar mai puțin decât un tratament cu laser", spune Simona, expert tratamente faciale, Clinica Slim Line. Făcându-l un unicorn rar printre ofertele fără timp de așteptare, răsplata sa este imediat evidentă: "Putem îmbunătăți rapid textura și tonusul și chiar ajuta afecțiuni precum acneea, fără iritații sau exfolieri reziduale", adaugă Roxana. Chiar mai bine, toți cei pe care i-am intervievat au lăudat proprietățile de neegalat ale instrumentului care conferă strălucire, ceea ce îl face "atât de solicitat înainte de evenimentele cu covor roșu și nunți - oferă într-adevăr acea strălucire suplimentară", spune Simona, expert tratamente faciale, Clinica Slim Line.

Se potrivește perfect cu alte proceduri
Acest lucru, pentru mine, este destul de important, pentru că dacă am reușit să pun pe pauză viața suficient de mult timp pentru a mă duce la cabinetul unui dermatolog pentru un tratament facial de lux, nu am cum să plec fără să-mi completez Botoxul și acidul hialuronic. Adică, asta ar fi o prostie. Din fericire, notează Roxana, HydraFacial poate fi făcut în aceeași zi cu injectabilele și cu tratamentele non-ablative cu lumină intens pulsată, pe care unii o folosesc pentru a trata daunele provocate de soare.

Este infinit de personalizabil
Amplificatoarele menționate mai sus, care vin la un cost suplimentar, sunt doar o modalitate prin care tehnicienii pot adapta acest tratament "pentru a se concentra cu adevărat pe prioritățile persoanei", spune Roxana: Aveți nevoie de o strălucire de calibru vitamina C sau de o infuzie de factori de creștere pentru liniile fine? În timpul primei etape a tratamentului HydraFacial ("curățare + peeling"), medicul sau esteticianul poate alege, de asemenea, dintre trei tipuri de peeling cu acid glicolic-salicilic de diferite intensități "în funcție de experiența dumneavoastră anterioară cu peelingurile, de tipul de piele și de rezultatul dorit", spune Roxana, menționând că opțiunea cu cel mai puternic acid de 30% este disponibilă doar pentru medici. Unii dermatologi vor adăuga o scurtă rundă de terapie cu lumină LED după tratamentul facial, personalizând-o din nou în funcție de fiecare persoană, luminând cu lumină albastră pentru acnee sau cu lumină roșie pentru a construi colagen și a calma pielea.

Data: 20 septembrie, 2022