Salt la continut
Programari
Logo slimline.ro

Refit cea mai noua tehnologie cu radiofrecventa

Zilnic ne lovim de tot felul de probleme ale tenului si cautam rezolvarea lor. Cosuri, pete de roseata, piele uscata, ridurile si cearcanele isi fac aparitia. Desi, cateodata ni se pare ca nu vom scapa niciciodata de aceste neplaceri, fiecare dintre ele are o solutie daca stim sa o ingrijim corespunzator.

Refit, cea mai noua tehnologie cu radiofrecventa, reprezinta sinergia intre RF multi-polar, aspiratia cu vid si functiile LED-uri pentru a obtine in mod complet contractia si productia de colagen, lifting si intinderea faciala, reducerea celulitei, reducerea ridurilor si tratamente pentru intinerirea pielii,fiind un aparat minunte de imbine cele 3 tehnologii intr-una singura.

Radiofrecventa faciala este o unda de radio frecventa, ce penetreaza straturile pielii pentru a incalzi selectiv tesuturile si matricile extracelulare unde sunt fixate fibrele de colagen. Prin incalzirea locala se realizeaza o contractie imediata a fibrei de colagen si, in acelasi timp, se stimuleaza metabolismul fibroblastelor, pentru producerea de noi fibre de colagen si elastina.

Regenerarea depozitelor de colagen si elastina confera fermitate si elasticitate pielii, asigurandu-i acesteia un aspect sanatos si intinerit.

Prin contractia fibrelor de colagen se obtine un efect imediat de lifting, iar prin refacerea depozitelor de colagen si elastina avem garantia unor rezultate pe termen lung.

Beneficii: lifting fara chirurgie; netezirea ridurilor si liniilor de expresie; diminuarea pliurilor nazo-labiale; reducerea barbiei duble; reducerea pungilor de sub ochi si a cearcanelor; sprancene mai ridicate si pleoape mai ferme; stimularea elastinei si a colagenului.

Contraindicatii: Radiofrecventa faciala este contraindicata la pacientii cardiaci cu pace-makere, la cei care sufera de epilepsie sau care au infectii acute ale pielii, eczeme si herpes facial. De asemenea, este contraindicat sa fie folosit de doamnele insarcinate sau care alapteaza. Nu pot efectua acest tratament nici persoanele care au suferit interventii chirurgicale pe zona tratata in ultimele sase luni, cele care au suferit de cancer in ultimii cinci ani sau cele care au stift dentar.

Serviciul este disponibil in cadrul SlimLine,un centru hi-tech de infrumusetare,  care ofera servicii complete de remodelare corporala si estetica faciala, cu cele mai noi tehnologii in domeniu.

Data: 5 martie, 2018
Sursa: EVA