Salt la continut
Programari
Logo slimline.ro
endermolift

Studiu Endermolift

primul pe plan stiintific mondial

ENDERMOLIFT este prima si singura tehnica din lume care a fost stiintific dovedita  ca sporeste sinteza naturala a acidului hialuronic cu 80%.
Primul pe plan stiintific mondial
Acid Hialuronic  +80%
Elastina naturala  +46%
Stralucire +98%
Riduri netezite +21%
Fermitate +23%
Prevenirea epuizarii colagenului; sinteza de colagen nou, de calitate.

[1] Actioneaza pe diferite nivele de profunzime a pielii datorita absorbtiei secventiale.

[2] Stimulare celulara tintita datorita vitezei variabile a impulsului de ridicare-LIFT.

„Un studiu stiintific complex, riguros care dovedeste ca stimularea mecanica ajuta pielea sa produca acid hialuronic.”

Prof. Philippe Humbert, coordonatorul Departamentului de Dermatologie al Spitaluilui Universitar din Besancon si director al Studiului Pielii si al Centrului de Cercetare, ne povesteste despre studiul realizat de noua tehnologia faciala LPG: capatul de tratament Ergolift.

Acest studiu este bazat pe o analiza de biopsie a 20 de subiecti care au fost tratati pe jumatate de fata. Cum ajuta noua tehnologie Ergolift la tratarea imbatranirii pielii?
Dupa analizarea biopsiilor, am putut vedea cum fibroblastii au fost in stare sa se miste si sa secrete substante in piele, al caror nivel scade odata cu inaintarea noastra in varsta:  colagenul care ii confera pielii fermitate, elastina, care ii confera elasticitate, si acid hialuronic , care o mentine hidratata. Am demonstrat ca noul capat de tratament a avut un impact foarte eficient pe majoritatea cauzelor a imbatranirii pielii.


Degradarea colagenului a fost incetinita in timp ce colagenul deja fragmentat a fost indepartat de doua ori mai repede, rezultand in sinteza de colagen nou, endogen, ajutator care redensifica dermul( fermitate imbunatatita cu +23%) si netezeste ridurile pe suprafata pielii cu -21%.
Sinteza naturala de fibre elastice a crescut cu 46%² pentru a imbunatati supletea pielii.


Si descoperirea neasteptata: sinteza naturala a acidului hialuronic sporita cu 80%², restabileste in mod eficient volumul pielii.
A fost interesant de vazut cum stimularea mecanica coordonata a schimbat comportamentul fenotipic al fibroblastilor si abilitatea lor de a produce matrix extracelular.Aceste rezultate dovedesc faptul ca aceasta tehnologie actioneaza in profunzimea dermului si confera rezultate vizibile pe suprafata pielii. Este cu adevarat o abordare, noua, eficienta care si-a facut un renume pe cont propriu alaturi de alte tipuri de solutii impotriva imbatranirii pielii.

Bron: studiul Humbert 2013 efectuat pe 20 de subiecti dintre care 10 barbati cu varste cuprinse intre 35 si 50 de ani. Rezultatul a fost de eficienta in raport cu tehnologia LIFT LPG anterioara.

(1) Interviu cu Prof. Humbert, autorul studiului.
(2) Biopsie pe piele: indepartarea unei portiuni de piele pentru analiza.

Data: 3 octombrie, 2016