Salt la continut
Programari
Logo slimline.ro
endermolab

Studiul Lipomasage

tehnologia CELLU M6

Acum exista chiar si mai multe rezultate dovedite stiintific! Cel mai recent studiu medical, coordonat de catre Profesorul Max Lafontan la INSERM Toulouse, a revelat noi descoperiri uimitoare in privinta eficientei LIPOMASAJULUI pe grasimea femurala( de exemplu: tesutul adipos de pe fese, “saci de nisip” si coapse), una dintre cele mai persistente zone grase dintre toate.
Cu ultima generatie in tehnologia CELLU M6 si cu noul capat de tratament Ergodrive , lipoliza naturala (de exemplu: defalcarea grasimii) este sporita cu mai mult de 70% dupa 12  sedinte de CELLU M6 .

Acest studiu releva faptul ca adipocitele(grasimea celulelor) de pe zona femurala expune in mod tipic abilitatile foarte deficiente de eliminare. Practic, ele depoziteaza mai multa grasime decat elimina. LIPOMASAJUL sporeste defalcarea naturala de grasimi a corpului, aproape dubland eliminarea grasimii localizate.

Care sunt obiectivele acestui studiu?

Acest studiu a fost coordonat de catre LPG la Centrul Medical de Cercetare din cadrul Spitalului Universitar Purpan in Toulouse. Am avut doua obiective: sa masuram impactul tehnologiei LPG pe: 1.) mobilizarea grasimii si pe 2) expresia genelor comparand tesutul adipos inainte si dupa tratament.(12 sedinte).

Pentru asta, am utilizat doua tehnici de evaluare: microdializa (pentru a analiza lipoliza care are loc in tesutul adipos si monitorizarea activitatii adipocitelor in timp real) si micro dispunere de ADN(pentru a studia expresia genelor).
Din cate stiu, LPG este singurul produator din gama sa, care a coordonat un astfel de studiu, care este in totalitate bazat pe cercetare fundamentala.

Care sunt rezultatele?

Astazi, putem confirma urmatoarele:
Imbunatatire substantiala in ceea ce priveste raspunsul subiectului la un agent lipolitic, cu un nivel mediu de eliberarea a grasimii sporit cu +70% si la fel de mult ca si cresterea cu +100% in cazul subiectilor hiperi-receptivi.
Un efect pe expresia genelor(genele implicate in metabolizarea grasimilor si zaharurilor) care pentru anumiti subiecti a fost similara cu cele generate de dietele sarace in calorii.

Am fost surprins si placut impresionat de rezultatele acestui studiu. Este un avans important pentru cercetarea stiintifica LPG- si descoperirile noastre prezinta noi oportunitati captivante de studiu.

Data: 3 octombrie, 2016
Sursa: LPG Endermolab Cellu M6