Salt la continut
Programari
Logo slimline.ro

Tu cum te pregatesti pentru vara?

Pe masura ce temperatura in termometru creste, mintea si gandurile tale se indreapta spre plaja insorita, spre distractia si relaxarea de pe plaja. Toate acesta nu fac decat sa te gandesti la acel cuvant nesuferit al verii: bikini!

Juramantul pe care-l faci pentru a slabi nu te ajuta mai mult de cateva saptamani, demonstreaza un studiu publicat in Marea Britanie in luna Martie 2009, studiu realizat pe 100 000 de subiecti. Din 100 000 de persoane, mai mult de 60 000 au „cedat” dupa primele 3 saptamani, alti 5 000 in urmatoarele 2 si inca aprox. 4 000 in 3 saptamani.

Un program eficient pentru frumusetea ta, cu siguranta, nu va trebui sa fie unul superficial. Daca iti doresti cu adevarat sa te simti bine in pielea ta, sa fii multumita de felul in care arati si sa atragi privirele tuturor, trebuie sa fii constienta ca toate acestea necesita timp si efort. Stilul de viata este cu adevarat esential pentru felul in care arati si, cu siguranta, ai auzit sau ai citit acest lucru de sute de ori.

Noi venim in ajutorul tau cu revoutionarul Futura Utra Pro care ofera tratamente multiple pentru nevoile de modeare ale corpuui tau.

Redefiniti-va formele corpului Slabire Ultrarapida

Combinand tehnologiile cele mai eficiente si concentrate, cum ar fi ultrasunete,biostimulare, microcurenti si LumitherapyTM, sesiunile Ultratone si o dieta sanatoasa vor atinge rezultate ultra-rapide si de lunga durata in procesul de slabire si rejuvenare.

Pierdere centimetri fara efort

In primul rand efectele de cavitatie a ultrasunetelor descompun moleculele de grasime, apoi o frecventa redusa, un impuls adanc pompeaza grasimea in sistemul limfatic si furnizeaza o parte din ea muschilor ca si calorii in plus pentru a fi consumate intr-un set viguros de antrenament cu impulsuri.

Fese remodelate

Programul Ultratone pentru solduri, coapse si lifting fese & slabire reprezinta un sir energizant si viguros de impulsuri profunde si transmisii cu ultrasunete pentru anticelulita,pentru a conferi fermitate si o forma bine proportionata posteriorului – ideal pentru reducerea efectului de “forma de para” si netezirea celulitei.

Anti-Celulita

Tratamentul anticelulitic Ultratone combina un semnal unic Ultrawave impreuna cu procesul rapid de Cavitatie si Lipoliza, unde ultrasunetele de inalta frecventa lichefiaza celulele de grasime, le rupe si le permite sa fie eliminate din organism.

Solduri si Coapse Subtiri

Tratamente simultane de biostimulare, urmate de transmisii alternative profunde si superficiale de ultrasunete, ce netezesc pielea si ridica zonele lasate, astfel incat soldurile si coapsele isi recapata forma.

Silueta pentru vara

Modul Multi Body tinteste separat pana la sase domenii individuale simultan pentru a transforma rapid silueta si a restabili formele unui corp bine proportionat si sanatos.
Programele consolideaza si tonifica muschii mai rapid decat exercitiile sportive si proportioneaza frumos corpul pentru a iesi din sezonul rece, gata pentru costumul de baie si in forma pentru actiune.

Abdomen bine conturat

Program Ultratone pentru Slabire Rapida si de tonifiere a musculaturii abdominale prin, electrozi amplasati pe aceasta zona ce emit impulsuri profunde care au proprietatea de a remodela zona abdomenului, oferind un stimulent pentru un regim alimentar echilibrat.

Piele stralucitoare si catifelata

Prin facilitarea penetrarii ingredientelor active (electroporare), semnalele ULTRAWAVE combina regenerarea musculara Biotoning si Biocell, care confera pielii stralucire si aspect matasos.

Data: 5 aprilie, 2018