Salt la continut
Programari
Logo slimline.ro
Venus Legacy

Venus Legacy

Dispozitiv medical neinvaziv

Venus Legacy™ este un dispozitiv medical neinvaziv foarte avansat care abordează în mod eficient problemele estetice dificile ale feței și corpului, cum ar fi reducerea nechirurgicală a celulitei și reducerea ridurilor. Tratamentele utilizează tehnologia de radiofrecvență și sunt rapide, sigure, nedureroase și eficiente pentru toate tipurile de piele, fără timp de așteptare.

Ce sunt tratamentele pentru piele Venus Legacy™?

Venus Legacy combină radiofrecvența multipolară și câmpurile electromagnetice pulsate pentru a vă contura corpul și a vă întineri pielea fără intervenții chirurgicale sau timp de așteptare. Tehnologia VariPulse™ permite energiei terapeutice să pătrundă în siguranță în profunzime în piele pentru a crește circulația sângelui și a viza depozitele de grăsime subcutanată și celulita.

Ce afecțiuni pot fi tratate?
Venus Legacy are multiple aplicații atât pentru față, cât și pentru corp. Pentru față, Venus Legacy este indicat pentru linii și riduri, pentru creșterea de noi vase de sânge și pentru întărirea pielii. Pentru corp, Venus Legacy este utilizat pentru diminuarea celulitei, reducerea circumferinței și pentru creșterea gradului de strângere a pielii.

- Reducerea ridurilor - Întinde ridurile și liniile din jurul gâtului și decolteului și întărește pielea laxă din jurul brațului.
- Conturare corporală - Consolidează și aplatizează abdomenul pentru o talie mai definită.
- Reducerea celulitei - Reduce umflăturile și gropițele din jurul feselor și coapselor, rezultând o siluetă mai netedă și mai subțire.

Este Venus Legacy potrivit pentru mine?

Este posibil să fiți candidatul ideal pentru acest tratament dacă aveți buzunare de celulită de care nu puteți scăpa doar prin dietă și exerciții fizice sau dacă începeți să vă pierdeți elasticitatea pielii și prezentați semne de cădere și riduri și preferați o soluție neinvazivă. Oferim consultații gratuite cu asistentele noastre estetice in Clinica Slim Line, care pot stabili dacă aceasta ar fi o terapie eficientă pentru dumneavoastră.

Cum mă pregătesc pentru tratament?

Nu trebuie să faceți nimic. Cu toate acestea, dacă aveți afecțiuni ale pielii pe zona (zonele) care urmează să fie tratată(e), vă rugăm să ne anunțați în prealabil.

Ce se întâmplă în timpul tratamentului?

Vom folosi aplicatorul pentru a încălzi încet zona până când aceasta atinge temperatura necesară și o vom menține în acest interval de căldură. Tratamentele durează aproximativ 15-40 de minute, în funcție de suprafața totală tratată și sunt bine tolerate, deși, dacă simțiți că este prea cald, putem cu ușurință să reducem puțin temperatura. Funcția Vari-Pulse aplică, de asemenea, o aspirație blândă care poate fi, de asemenea, reglată pentru confortul dumneavoastră. Un beneficiu al Venus Legacy este că se simte ca un masaj cu pietre calde pulsatorii, ceea ce vă va face să așteptați cu nerăbdare următorul tratament.

Timpul de repaus post-tratament?

Este posibil să aveți o roșeață temporară în zonă, care de obicei se rezolvă în decurs de o oră. Veți dori să fiți activ după procedură, pe măsură ce trigliceridele sunt eliberate, pentru a nu le face să se reabsorbe înapoi în celulele adipoase. Orice exercițiu ușor, cum ar fi mersul pe jos, este bun.

De câte tratamente voi avea nevoie?

În general, se recomandă o serie de șase tratamente Venus Legacy pentru față, la un interval de aproximativ o săptămână. Pentru zonele corpului, recomandăm între șase și zece tratamente, efectuate tot săptămânal.

Când voi vedea rezultatele și cât timp durează de obicei?

Majoritatea pacienților văd de obicei rezultatele după al treilea tratament, însă mulți au observat rezultate mai devreme. Cu aprobarea FDA, Venus Legacy și-a documentat rezultatele pentru a dura minimum 18 luni, dar va continua să dureze dacă se menține o ședință pe trimestru după seria inițială.

Care este tehnologia?

Folosind tehnologia noastră brevetată (MP)², Venus Legacy™ combină câmpurile electromagnetice multipolare de radiofrecvență și câmpurile electromagnetice pulsate, care produc o matrice de căldură liniștitoare și terapeutică pe piele. Radiofrecvența provoacă o reacție termică în țesut care stimulează răspunsul natural de vindecare al organismului. Acest răspuns de refacere determină formarea de colagen nou, împreună cu producția crescută de fibroblaste și fibre noi de elastină.

Rezultatele dorite ale tratamentului sunt obținute în esență atunci când temperatura pielii este ridicată. Când se întâmplă acest lucru, organismul eliberează hormoni de stres, care apoi activează enzima responsabilă de descompunerea și reducerea volumului de grăsime din organism. Acest lucru conferă corpului o formă mai netedă, mai bine conturată

Ceea ce diferențiază cu adevărat Venus Legacy™ de alte dispozitive este tehnologia avansată VariPulse™, o funcție de aspirație pulsată reglabilă care trage ușor pielea în sus. Acest lucru permite ca energia să pătrundă și mai adânc în piele pentru a stimula și mai mult circulația sănătoasă și drenajul limfatic.

Poate fi utilizat acest tratament ca parte a unei terapii combinate?

Suntem specializați în combinarea diferitelor metodologii de tratament personalizate în funcție de obiectivele dvs. specifice. Vă rugăm să vă programați o consultație gratuită la Clinica Slim Line, astfel încât să putem discuta opțiunile care se potrivesc nevoilor și bugetului dvs.

Data: 10 octombrie, 2022