Salt la continut
Programari
Logo slimline.ro

Pete si Stralucire

Tratamente de eliminare a petelor si refacerea stralucirii pielii


Petele pigmentare au, in prezent, atat de multe optiuni de tratament, incat pacientilor le este dificil sa aleaga terapiile si produsele potrivite, mai ales avand in vedere sensibilitatile particulare la diverse ingrediente. Astfel, trebuie avut in vedere ca fiecare tip de ten necesita abordari personalizate. SlimLine vine in intampinarea acestor probleme si va ofera tratamente personalizate pentru nevoile unice ale tenului, folosind cele mai performante echipamente disponibile pe piata din Romania: Intraceuticals si Adena IPL.

Ce sunt tratamentele de eliminare a petelor si refacere a stralucirii pielii?


Inainte de toate, este important sa intelegeti ce determina aparitia petelor pigmentare si lipsa stralucirii pielii. Petele sau hiperpigmentatia apar ca raspuns al productiei in exces de melanina. Aceasta melanina poate fi determinata de mai multi factori precum: hormonii (estrogen, progesteron – ce pot creste nivelul de melanina, mai ales in cazul femeilor insarcinate), expunerea la soare sau varsta.

Alti factori pot fi: iritarea pielii din cauza acneei, epilarii cu ceara sau exfolierii neprofesionale. Cauzele cel mai des intalnite, care genereaza un aspect tern, sunt oboseala, deshidratarea si inaintarea in varsta.

Ce tratamente sunt indicate pentru a elimina petele pigmentare?


Specialistii SlimLine va recomanda tratamentele pe baza de agenti care inhiba productia de melanina de la Intraceuticals (Intraceuticals Opulence si Vitamina C+3) sau, doar pe timpul iernii, procedurile ce folosesc lumina intens pulsata cu echipamentul IPL Adena.
no pic
no pic
Intraceuticals – cu gama de produse Opulence si Booster Vitamina C+3
Intraceuticals trateaza eficient petele pigmentare, decolorarea si aspectul ”patat” al pielii. Factorul-cheie este Vitamina C, continuta de ambele game (tipuri de tratamente) si cunoscuta pentru proprietatile sale de a inhiba aparitia petelor.

Intraceuticals Opulence – Tratamentul si produsele Opulence combina agentii de albire botanici cu Vitamina C super concentrata, pentru a reda luminozitatea si pentru a echilibra balanta naturala, refacand tenul devitalizat si minimizand aspectul pigmentatiei. Pielea redevine stralucitoare, tonifiata si revigorata.

Intraceuticals Booster cu Vitamina C+3 – Boosterul cu Vitamina C+3 contine 3 forme ale vitaminei C, pentru a realiza o sinergie perfecta, cu rol in catifelarea, intarirea barierei de protectie si redobandirea aspectului sanatos, uniform. Ingredientele continute de fiecare produs din gama ajung in piele prin tehnologia inovatoare a echipamentului Intraceuticals – pe baza de oxigen hiperbaric – ce faciliteaza atingerea straturilor profunde. Intraceuticals este un tratament foarte relaxant, fara efecte secundare sau timp de recuperare.
Informatii cheie despre Pete si Stralucire
 • Tratamentul de diminuare al petelor este recomandat pentru oricine?
  • Da, tratamentul de eliminare a petelor si de redare a stralucirii tenului este recomandat pentru oricine, indiferent de sex sau de tipul pielii. In timp ce Intrauceuticals poate fi realizat in orice sezon, IPL Adena este indicat doar in sezonul rece. Ambele sunt tratamente non-invazive, nu au efecte secundare si nici timp de recuperare.
 • Care sunt beneficiile tratamentelor de eliminare a petelor si redare a stralucirii tenului?
  • Fie ca vorbim de tratamentele Intraceuticals sau Fillmed, beneficiile sunt urmatoarele:
   -Eliminarea sau diminuarea semnficativa a oricarui tip de pete pigmentare;
   - Reducerea iregularitatilor texturale;
   -Eliminarea stratului superficial al pielii si, implicit, regenerare cutanata;
   -Uniformizarea pielii;
   -Redobandirea tonusului si luminozitatii naturale;
   -In cazul procedurilor cu IPL Adena vorbim si de fotorejuvenare, respectiv redobandirea unui aspect intinerit, la nivelul zonei tratate.
 • Ce tratam de fapt prin procedurile de diminuare ale petelor?
  • Prin procedurile de eliminare a petelor tintim melanina in exces. Acea pata de culoare maronie este tratata cu ajutorul ingredientelor active care patrund in piele si au un efect de albire sau prin distrugerea directa si sigura, a pigmentului. In primul caz, acest lucru este favorizat de utilizarea oxigenului hiperbaric – folosit de echipamentul Intraceuticals, care ne ajuta sa introducem in dermul profund cocktail-ul de vitamine si ingrediente active. In cel de-al doilea, este folosita tehnologia IPL a aparatului Adena – care coaguleaza si distruge, prin incalzire, melanina.

Tratarea petelor si redobandirea stralucirii pielii cu echipamentul Intraceuticals si serumurile sale dedicate

Intraceuticals are o gama unica de produse profesionale, inserate in derm prin intermediul unei tehnologii inovatoare si avansate – cu oxigen hiperbaric. Formulele produselor Intraceuticals au rezultate rapide si contin o serie de ingrediente active menite sa mentina tenul sanatos si un aspect proaspat, timp indelungat.

Tratamentul profesional Intraceuticals Opulence foloseste oxigenul sub presiune (hiperbaric) si sistemul de depunere hialuronica in 3 pasi, specific Intraceuticals, pentru a livra in piele un serum special. Reduce aspectul pielii decolorate, alaturi de cel al petelor pigmentare, si uniformizeaza tenul, inca de la prima sedinta. In plus, serumul contine si o serie de antioxidanti, care protejeaza pielea si previn aparitia semnelor de imbatranire prematura.

Beneficii ale tratamentului Intraceuticals Opulence:


• Livreaza eficient in piele ingredienti botanici pentru albirea si inalturarea petelor;
• Restabileste stralucirea si vitalitatea tenului;
• Pielea devine luminoasa, intinerita si radianta.
Acest tratament poate fi continuat si acasa prin folosirea produselor suport de ingrijire zilnica, pentru un efect cumulativ.
tratament impotriva petelor intraceuticals opulence
Intraceuticals Booster Vitamina C+3 este un tratament ce ajuta la eliminarea petelor, alaturi de catifelarea, intarirea si protectia pielii - prin cele 3 forme de vitamina C, pe care le contine. Acest tratament poate fi realizat pe orice tip de piele. In plus, lupta impotriva semnelor de imbatranire prematura, iregularitatilor texturale si protejeaza tenul de factorii de mediu.

Beneficii ale Intraceuticals Booster Vitamina C+3:
• Protejeaza pielea de efectele nocive ale stresului, factorilor de mediu, radicalilor liberi;
• Reduce aspectul petelor si reda stralucirea pielii.
no pic

Preventia aparitiei petelor pigmentare


Indiferent de tratamentul ales si de cat de impresionante sunt rezultatele obtinute, preventia – cu factor de protectie – este cheia. Folosirea zilnica a cremei cu factor de protectie este cea mai buna metoda de prevenire a hiperpigmentatiei. Chiar si expunerea la nivele mici de UV poate degrada aspectul pielii si cauza reaparitia petelor pigmentare.

Expunerea la soare intensifica culoarea petelor pigmentare. Cremele UVA (protejeaza pielea de imbatranire premature) UVB (lupta impotriva arsurilor solare) ce contin oxid de zinc sau dioxid de titan, blocheaza majoritatea razelor de soare ce vor favoriza reaparitia sau intensificarea petelor pigmentare.

Pentru o protejare adecvata recomandam o crema cu un spectru mare (cel putin SPF 30). Reaplicarea cremei la fiecare 2 ore – chiar daca pe eticheta scrie ca te protejeaza toata ziua, 24h, rezistenta la apa – este necesara.
Preturi si Oferte - Pete si Stralucire
Cere oferta

sau