Salt la continut
Programari
Logo slimline.ro

Tratament Presoterapie - Descopera beneficiile drenajului limfatic


Presoterapia este o procedura care ajuta la drenajul limfatic, slabind astfel aspectul bratelor si picioarelor (deoarece transporta mai putine lichide), usurand durerile si, mai ales, contribuind la detoxifierea corpului. Echipamentul de Presoterapie din cadrul clinicii SlimLine functioneaza printr-un sistem de compresie controlat, pentru a umfla un costum care va strange bratele, picioarele sau abdomenul intr-o miscare ritmica, similar cu un masaj.

Presoterapia este alegerea ideala pentru persoanele care sufera de probleme circulatorii cum ar fi: retinerea de apa in tesuturi, celulita, edeme veno limfatice, insuficienta a microcirculatiei periferice. In urma unei astfel de sedinte, tesutul dumneavoastra este revitalizat si oxigenat, tratamentul avand beneficii nu numai la nivelul sanatatii corpului, ci si in imbunatatirea aspectului global al pielii.

Cum se Deruleaza un Tratament de Presoterapie?


Presoterapia se efectueaza de obicei in centre, precum SlimLine, care pot oferi, de asemenea, tratamente faciale, de remodelare corporala si slabire localizata sau masaj. Un terapeut instruit va va efectua intotdeauna procedura. Presoterapia este similara cu un masaj de drenaj limfatic si este realizata prin intermediul unui aparat care distribuie de fiecare data cantitatea corecta de presiune.

Pasul 1: Veti ajunge la programare si veti fi condus la scaunul de presoterapie sau la pat. Nu trebuie sa va scoateti hainele.
Pasul 2: Terapeutul nostru va va ajuta sa intrati in costmul dedicat de presoterapie. Costumul special poate fi infasurat in jurul picioarelor, a sectiunii medii (abdomenul), a bratelor sau a tuturor celor trei.
Pasul 3: Costumul special are tuburi care sunt conectate la un echipament de presiune a aerului.
Pasul 4: Fiecare parte a costumului se va umfla cu aer si veti simti o senzatie de „stoarcere” care ar trebui resimtita ca presiune, nu durere. Fiecare parte a costumului se umfla pe rand, la diverse intensitati (ce pot fi presetate).
Pasul 5: La final, terapeutul nostru va ajuta sa va scoateti costumul. Va puteti intoarce la activitatile zilnice imediat post-tratament. In urmatoarele zile, toxinele vor fi eliminate din corp, in mod natural, prin intermediul sistemului limfatic.
no pic
Informatii cheie despre Presoterapie
  • Ce este drenajul limfatic?
    • Sistemul limfatic va ajuta sa eliminati toxinele din organism. Un sistem limfatic activ si sanatos foloseste miscarile naturale ale tesutului muscular neted pentru a realiza aceasta actiune. Drenajul limfatic este o procedura bazata pe un masaj special, menit sa promoveze activitatea sistemului limfatic cu efect atat medical, precum si estetic. Drenajul limfatic poate fi realizat manual sau cu ajutorul unui echipament modern de Presoterapie – pe care il gasiti in cadrul clinicii noastre.
  • Au tratamentele de Presoterapie efecte secundare?
    • Presoterapia este un tratament sigur, confortabil si usor de realizat. Totusi, in functie de sensibilitatea pacientului, exista posibilitatea ca post-tratament sa simtiti o durere musculara delicata (daca presiunea este prea mare) sau sa apara roseata si/sau o usoara iritatie – in locurile in care echipamentul de Presoterapie are contact cu pielea.
  • Cand este necesar sa evitam Presoterapia?
    • In general, Presoterapia este un tratament sigur pentru adultii de toate varstele. Cu toate acestea, daca sunteti insarcinata, ati suferit recent de o interventie chirurgicala sau aveti afectiuni precum boli de inima, diabet sau febra, acest tip de tratament trebuie evitat. De asemenea, daca recent ati suferit de o ruptura la nivelul oaselor, daca aveti osteoporoza sau alta afectiune osoasa, ar trebui sa va adresati initial medicului specialist pentru a va asigura ca acest tip de tratament nu este prea intens.

Care sunt beneficiile unui tratament de presoterapie?


Prin Presoterapie se efectueaza un masaj limfatic, ce contribuie la deblocarea ganglionilor limfatici, cu efect direct in sanatatea si aspectul corpului. Principalele avantaje ale acestui tip de tratament sunt urmatoarele:
• Stimularea circulatiei venoase si limfatice;
• Slabirea in kilograme si reducerea in centimetri;
• Eliminarea celulitei;
• Prevenirea varicelor;
• Prevenirea tromboflebitei;
• Eliminarea edemelor post-traumatice;
• Eliminarea edemelor post-operatorii;
• Indepartarea spasmelor si a durerilor musculare.

O sesiune tipica va dura 30 pana la 45 de minute. Corpul dumneavoastra se poate simti usor dupa aceea si, anecdotic, unii pacienti pot simti ca trebuie sa urineze imediat, ceea ce ar putea fi datorat miscarii apei in corp.
In functie de necesitati, puteti realiza acest tratament de una-doua ori pe saptamana.
no pic
Preturi si Oferte - Presoterapie
Cere oferta

sau