Salt la continut
Programari
Logo slimline.ro

Tratamente injectabile

Tratamente injectabile


Pana nu demult erau un subiect tabu. Astazi, atat doamnele, cat si domnii din intreaga lume se bucura de numeroase variante de tratamente injectabile pentru diferite probleme sau necesitati de la nivelul pielii.

Tratamentele injectabile din cadrul Clinicii Slim Line va ofera libertatea de a va corecta sau imbunatati numeroase necesitati de estetica faciala, dar si de a controla gradul de naturalele si discretie pe care doriti sa le pastrati, in atingerea rezultatelor. De la schimbari subtile si evidentierea caracteristicilor naturale, la (re)echilibrarea asimetriilor si dobandirea unui volum vizibil pentru pometi sau buze – va punem la dispozitie o serie de proceduri injectabile.

Portofoliul nostru curpinde brand-urile revolutionare de fillere Juvederm sau Teosyal, dar si renumita toxina botulinica VisTabel – despre care va invitam sa discutam mai multe in cadrul unui consult gratuit, pentru a descoperi ce vi se potriveste mai bine.

Acid hialuronic sau toxina botulinica?

Desi au o compozitie diferita, modalitati diferite de a actiona, indicatii medicale diferite si, implicit, rezultate diferite – procedurile pe baza de acid hialuronic si toxina botulinica sunt adesea confundate. In acest sens, medicii Clinicii Slim Line au pregatit pentru dumneavoastra o descriere specifica a fiecarui tip de tratament:

Acidul hialuronic se gaseste in mod natural in organism, respectiv in derm. El asigura hidratarea pielii si contribuie la elasticitatea si tonusul acesteia. La fel ca celelalte doua elemente responsabile pentru fermitatea si tineretea pielii – colagenul si elastina – cantitatea de acid hialuronic incepe sa scada odata cu inaintarea in varsta.

In acest moment, atat ca preventie, cat si ca estompare a semnelor de imbatranire cutanata, intervin fillerele, respectiv produsele injectabile cu acid hialuronic in diferite cantitati si forme, al caror rol este de a recastiga nivelul de hidratare, de a reface compartimentele faciale care au pierdut din volum (pometii, cearcanele, buzele) si, implicit, de a contribui la umplerea ridurilor si liniilor fine – pentru uniformitate si intinerire. Acesta este folosit pe toate zonele fetei, fiind preferat in special pentru volumizarea pometilor, estomparea ridurilor, eliminarea cearcanelor si marirea buzelor.

Toxina botulinica nu este produsa de organism, ci de o proteina neurotoxica provenita din bacteria „Clostridium Botulinum”.
Injectata unde trebuie si intr-o cantitate controlata, aceasta nu produce niciun impact negativ la nivelul pielii sau corpului.

Rolul toxinei botulinice este de a asigura relaxarea pielii, prin impiedicarea contractiilor musculare, in special pe zonele unde exista cel mai inalt nivel de mimica (frunte si ochi). Celelalte tipuri de muschi raman neatinse, astfel incat sa va bucurati in continuare de expresiile faciale naturale, insa cu o piele vizibil mai tanara si uniforma. Data fiind modalitatea sa de actionare, botox-ul este folosit pe treimea superioara a fetei si in special de persoanele care se confrunta cu riduri mai profunde, unde acidul hialuronic nu mai are efectul mult dorit: pentru ridurile de mirare, de ras sau de incruntare, din zona fruntii, intre sprancene sau perioculara.

Punctul comun al celor doua tipuri de proceduri este faptul ca sunt reversibile. Totusi, rezultatele sunt diferite astfel incat, in cazul acidului hialuronic puteti observa un efect instantaneu si avea o remanenta de la 3 luni la 2 ani, in timp ce pentru toxina botulinica efectul se instaleaza dupa cateva zile si va puteti astepta la rezultate mentinute intre 3 si 6 luni.

De asemenea, ambele se realizeaza cu mare usurinta, atat pentru pacient, cat si pentru medic. De cele mai multe ori nu necesita anestezie. Insa persoanele cu un grad mai mare de sensibilitate pot opta oricand pentru anestezie topica, pe zona tratata.
no pic
Informatii cheie despre Tratamente injectabile
 • Injectarile cu acid hialuronic sau cele cu toxina botulinica?
  • Alegerea celei mai bune variante, precum si a celui mai potrivit produs injectabil depinde, inainte de toate, de un consult specializat si de o discutie prealabila alaturi de medicii specialisti, din cadrul Clinicii Slim Line.
 • Ce tipuri de tratamente injectabile gasiti la Clinica Slim Line?
  • In cadrul Slim Line puteti opta pentru renumitele proceduri pe baza de acid hialuronic, in diferite cantitati si grade de reticulare, Juvederm Ultra 3 si Ultra 4 sau Teoxane/Teosyal Redensity. De asemenea, puteti alege toxina botulinica VisTabel, produsa de binecunoscuta companie Allergan.
 • Ce puteti trata prin procedurile injectabile pe baza de acid hialuronic?
  • Prin procedurile noastre pe baza de acid hialuronic - Juvederm Ultra 3 si Ultra 4 sau Teoxane/Teosyal Redensity, aveti rezultate in:
   - hidratarea si restabilirea volumului si fermitatii faciale;
   - estomparea liniilor fine si a ridurilor;
   - eliminarea pungilor de sub ochi si a cearcanelor;
   - corectarea diferitelor tipuri de asimetrii;
   - corectia nechirurgicala a nasului;
   - volumizarea pometilor si barbiei;
   - conturarea mandibulara.
 • Ce puteti trata prin procedurile pe baza de toxina botulinica?
  • Toxina botulinica VisTabel este o optiune de preferat pentru persoanele care isi doresc nu numai beneficii estetice, dar si o solutie la diferite probleme medicale:
   - Stoparea adancirii ridurilor dinamice;
   - Estomparea liniilor fine si ridurilor de la nivelul zonei tratate;
   - Efect de intinerire;
   - Aspect constant de piele relaxata, intinsa, odihnita;
   - Tratarea Hiperhidrozei (transpiratia in exces) la nivelul axilelor, mainilor sau picioarelor;
   - Tratarea anumitor forme de migrene.
 • Ce tratamente injectabile gasiti in cadrul Clinicii Slim Line?
  • Deoarece ne dorim tot ce e mai bun pentru clientii nostri, am ales pentru dumneavoastra cele mai bune tratamente injectabile ale momentului:
   Gama Juvederm Ultra – cu acid hialuronic ce tinteste straturi subcutanate diferite pentru o solutie reala atat in estomparea semnelor de imbaranire, precum si in volumizarea anumitor puncte (buze, pometi, barbie), evidentierea conturului facial (mandibula, tample) sau corectarea imperfectiunilor (nas, buze, barbie etc.);
   Teosyal Redensity – este un produs excelent ce combina acidul hialuronic si ingrediente naturale, esentiale sanatatii si calitatii pielii, pentru un plus de hidratare, cu efect de umplere si, implicit, de uniformizare si intinerire;
   VisTabel – pe baza de toxina botulinica, acesta relaxeaza musculatura pentru un efect de intindere a pielii si, implicit, pentru estomparea ridurilor medii si profunde, alaturi de un aspect placut de relaxare, destindere, tinerete constanta.
 • Care sunt cele mai mari avantaje ale tratamentelor injectabile din cadrul Clinicii Slim Line?
  • Pe langa efectul global de reintinerire si de evidentiere a trasaturilor naturale, tratamentele noastre injectabile au numeroase alte beneficii, de ordin estetic sau medical-estetic:
   - (Acid Hialuronic) Reconturare mandibulara;
   - (Acid Hialuronic) Volumizarea Pometilor;
   - (Acid Hialuronic) Remodelarea Nasului Fara Operatie;
   - (Acid Hialuronic) Umplerea Santurilor Nazogeniene si a „Labei Gastii”;
   - (Acid Hialuronic) Eliminarea cearcanelor si pungilor de sub ochi;
   - (Acid Hialuronic) Volumizarea si corectarea imperfectiunilor de la nivelul buzelor;
   - (Toxina Botulinica) Ameliorarea temporara a aspectului ridurilor chiar si foarte adanci;
   - (Toxina Botulinica) Impiedicarea expunerii gingiilor pentru persoanele in cazul carora reprezinta un impediment estetic, atunci cand zambesc;
   - (Toxina Botulinica) Modificarea temporara a pozitiei structurilor anatomice de la nivelul fetei prin lifting la nivelul sprancenelor sau la colturile gurii;
   - (Toxina Botulinica) Eliminara Hiperhidrozei;
   - (Toxina Botulinica) Estomparea anumitor tipuri de migrene;
   - (Ambele) Proceduri cu grad de confort sporit;
   - (Ambele) Pot fi tratate mai multe zone, in aceeasi sedinta;
   - (Ambele) Pot fi utilizate si in scop preventiv;
   - (Ambele) Contribuie la imbunatatirea increderii si stimei de sine.
Preturi si Oferte - Tratamente injectabile
Cere oferta

sau